عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : یک شنبه 18 آبان 1393
بازدید : 407
نویسنده : رسول رشیدی

۱- اخذ و ارائه گواهی از صندوق حمایت واقع در تهران، بزرگراه مدرس، بین نفت و مدرس، خیابان ظفر، خیابان ناجی، کوچه فرزان، پلاک ۳۵

۲- اخذ و ارائه گواهی مفاصا حساب مالیاتی 

۳- ابطال تمبر دادگستری بمبلغ ۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال معادل (پانصدهزارتومان)در صفحه مربوط به تمدید پروانه وکالت در یکی از مجتمع های قضائی

۴- همراه داشتن کپی کارت ملی

۵- دریافت فرم تمدید پروانه از از واحد تمدید (طبقه همکف –دبیرخانه)

۶- پرداخت حق عضویت : جهت تمدیدسالهای قبل تا سال  92-93 مبلغ ۱/۵۵۰/۰۰۰ ریال معادل (یکصدو پنجاه و پنج هزارتومان)

تمدید سال ۹۳-۹۴ مبلغ ۳/۰۵۰/۰۰۰ ریال معادل (سیصد و پنج هزار تومان)با ارائه مفاصا حساب مالیاتی تا پایان سال ۱۳۸۹

تمدید سال ۹۴-۹۵ مبلغ ۳/۰۵۰/۰۰۰ ریال معادل (سیصد و پنج هزار تومان)با ارائه مفاصا حساب مالیاتی تا پایان سال ۱۳۹۰

تمدید سال۹۵-۹۶ مبلغ ۳/۰۵۰/۰۰۰ ریال معادل(سیصد و پنج هزارتومان) با ارائه مفاصاحساب مالیاتی تا پایان سال ۱۳۹۱

در یکی از شعب بانکهای ذیل:

الف: بانک تجارت شعبه سعدی شمالی جاری ۰۰۱۸۲۵۲۴

ب: بانک پاسارگاد شعبه الوند – جاری ۲۰۹۱۱۵۵۴۱۴۱

ج: بانک تجارت شعبه میدان آرژانتین جاری ۱۹۴۴۱۲۸۸۶

قابل پرداخت در کلیه شعب بانک های فوق الذکر سراسر کشور

۷- مراجعه به حسابداری و تحویل اصل فیش واریزی ( طبقه اول، اتاق شماره ۱۸)

۸- مراجعه به بایگانی (طبقه اول، اتاق شماره ۸)

۹- مراجعه به دادسرای کانون (طبقه دوم، اتاق شماره ۳۲)

۱۰ – ارائه دفترچه ابطال تمبر مالیاتی فقط در مورد کسانی که از آبانماه سال ۱۳۹۱ و قبل از آن پروانه خود را تمدید ننموده اندالزامی می باشد.

۱۱-مراجعه به مدیریت داخلی(طبقه اول اتاق شماره ۵) و یا امور اداری (طبقه اول اتاق شماره ۱۷)

۱۲- مراجعه به واحد تمدید پروانه (طبقه همکف، دبیرخانه)

 


تاریخ : یک شنبه 18 آبان 1393
بازدید : 425
نویسنده : رسول رشیدی

بر اساس این آیین نامه نمره سنجش علمی شامل ۸۰ درصد نمره آزمون کتبی و ۲۰ درصد معدل تراز شده مقاطع قبلی خواهد بود و پذیرش نهایی بر اساس تاثیر ۳۰ درصدی نمره سنجش علمی و ۷۰ درصدی مصاحبه و بررسی سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی انجام می شود

 

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، آیین نامه آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری در سال تحصیلی ۹۵-۱۳۹۴ را ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این آیین نامه با هدف حرکت به سمت استقلال دانشگاه ها  و تفکیک فرآیند سنجش علمی از پذیرش دانشجو و دستیابی به عدالت آموزشی تهیه شده است .

براساس این آیین نامه فرآیند سنجش علمی خود از دو مرحله آزمون کتبی و سوابق تحصیلی تشکیل شده است. آزمون کتبی شامل زبان خارجی، استعداد تحصیلی و مجموعه دروس اختصاصی است و در بخش سوابق تحصیلی، معدل های تراز شده در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ملاک محاسبه قرار می گیرد. به این ترتیب، نمره کل سنجش علمی از نسبت ۸۰ درصد نمره آزمون کتبی و ۲۰ درصد نمره حاصل از تراز معدل های در مقطع قبلی به دست می آید.

در فرایند پذیرش، داوطلب با توجه به نمره کل سنجش علمی، انتخاب رشته و حد نصاب نمره معرفی، توسط سازمان سنجش به دانشگاهها معرفی می شود و بررسی سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی وی توسط دانشگاهها صورت می-گیرد.

پذیرش دانشجو براساس نمره کل نهایی داوطلب براساس ۳۰ درصد نمره آزمون مرحله اول (سنجش علمی) و ۷۰ درصد مرحله دوم (سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی) محاسبه می شود  و با در نظر گرفتن حد نصاب نمره دانشگاه، اولویت های انتخابی و بررسی صلاحیت های عمومی، اسامی پذیرفته شدگان نهایی توسط سازمان سنجش اعلام می-شود.

در این آیین نامه آورده است که  پذیرش دانشجو در تمامی دوره های آموزشی اعم از روزانه، نوبت دوم، پردیس های دانشگاهی، پیام نور، پژوهش محور و… در مقطع دکتری، صرفاٌ از طریق این آیین نامه صورت می گیرد.
 

 


تاریخ : یک شنبه 18 آبان 1393
بازدید : 470
نویسنده : رسول رشیدی

برای اطلاع از جزئیات ثبت نام پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی اینجا کلیک کنید

 

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: مهلت ثبت نام و انتخاب رشته برای شرکت در گزینش رشته‌های تحصیلی دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی آزمون سراسری ۹۳ که پذیرش در آنها براساس سوابق تحصیلی است، تا پنجشنبه ۲۲ آبان‌ماه تمدید شد.

حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: این مهلت تمدید ثبت‌نام به مناسبت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفای ایشان صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا، پیش از این آخرین مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته آزمون مذکور از ۱۰ تا ۱۷ آبان‌ماه اعلام شده بود.


تاریخ : یک شنبه 18 آبان 1393
بازدید : 447
نویسنده : رسول رشیدی

شماره پرونده ۴۶۶ ـ ۱/۱۲۷ ـ ۹۳

سؤال

رییس اداره دولتی که اداره متبوعش خوانده واقع شده است ادعای خواهان را مورد پذیرش قرار داده است. آیا با اقرار رئیس اداره خوانده رأی صادره قطعی است و یا این که چون اقرار به ضرر شخص حقیقی خودش نیست و به نمایندگی از اداره دولتی است رأی صادره غیرقطعی و قابل تجدیدنظرخواهی می­ باشد؟

نظریه شماره ۶۸۵/۹۳/۷ ـ ۱۳۹۳/۳/۲۶

نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضائیه

اقرار به عنوان یکی از ادله اثبات دعوی در قانون آئین دادرسی مدنی پیش‌بینی گردیده و به موجب ماده ۱۲۷۸ قانون مدنی در خصوص آثار اقرار در دعاوی حقوقی آمده: "اقرار هر کس فقط نسبت به خود آن شخص و قائم مقام قـانونی او نافذ است و در حق دیـگری نافذ نـیست مگر در موردی که قانون آنها را ملزم به اقرار نموده باشد." بنابراین و با توجه به تعریف قانونی اقرار در ماده ۱۲۵۹ قانون مدنی و متفاوت بودن شخصیت حقوقی اداره دولتی از شخصیت حقیقی رئیس اداره و با لحاظ مواد ۳۲ و ۲۰۵قانون آئین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب ۱۳۷۹ که اقرار وکیل علیه موکل خود را در امور قاطع دعوی نپذیرفته است، این نتیجه حاصل می‌گردد که «اقرار» موضوع تبصره ماده ۳۳۱ قانون اخیرالذکر منصرف از اظهارات رئیس اداره دولتی (نماینده قانونی خوانده) دائر بر پذیرش دعوی خواهان است. زیرا رئیس اداره دولتی در اینجا خوانده  ( یا  قائم مقام قانونی وی ) محسوب نمی‌گردد و تنها نقش نماینده قانونی خوانده را ایفاء می‌نماید بنابراین رأی صادره در فرض سؤال با رعایت سایر شرایط قانونی قابل تجدیدنظرخواهی می‌باشد.

٭٭٭٭٭

شماره پرونده ۱۵۰ ـ ۲۱۱ ـ ۹۳

سؤال

در ماده ۱۲۶ قانون مجازات جرایم نیروهای مسلح سوء استفاده از موقعیت شغلی را برای نیروهای مسلح با شرایط مندرج در آن جرم تلقی و حداکثر تا دو سال حبس برای آن مقرر داشته است اما جرم بودن عمل را منوط به «برای مقاصد غیرقانونی استفاده نماید» کرده است و این قید از نظر مفهوم و مصداق دارای ابهام می­ باشد که تصمیم‌گیری را برای مرجع قضایی واقعاً دشوار می­ نماید.

لذا مورد سؤال این است که منظور از جمله «برای مقاصد غیرقانونی استفاده نماید» چیست؟ آیا منظور فقط موارد فعل یا ترک فعلی است که در قوانین جزایی برای آن مجازات تعیین شده و هدف مرتکب نقض آن می­ باشد ولو موفق به ارتکاب آن نباشد یا این که شامل کلیه مقررات دستورالعمل‌ها و آیین­ نامه‌ها اعم از آن که جزایی باشد یا نباشد، می‌شود؟

نظریه شماره ۶۶۸/۹۳/۷ ـ ۱۳۹۳/۳/۲۵

نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضائیه

منظور از عبارت «برای مقاصد غیرقانونی» در ماده ۱۲۶ قانون مجازات جرائم نیروهای مسلح مصوب ۱۳۸۲ آن است که نظامی از لباس نظامی، کارت شناسایی سازمانی، موقعیت نظامی و عنوان حرفه‌ای خود سوءاستفاده نماید و اموری که خارج از وظیفه و مأموریت اوست، انجام دهد. و به طور مثال مأمور انتظامی به لحاظ قرابتی که با شاکی دارد و بدون این که مأموریتی به او محول شده باشد به در خانه مشتکی‌عنه مراجعه و وانمود کند که برگ جلب وی را در اختیار دارد و وی را دستگیر و به کلانتری اعزام نماید. آن چه طبق این ماده مهم است، سوء استفاده از لباس و موقعیت شغلی و کارت شناسایی سازمانی خود، جهت مقاصد غیرقانونی است، اعم از این که اقدامات او مطابق قوانین جزایی جرم باشد یا نباشد و مقررات انتهای ماده مرقوم مؤید این امر می‌باشد.

٭٭٭٭٭

شماره پرونده ۴۱۵ ـ ۱۶/۹ ـ ۹۳

سؤال

رسیدگی به مقررات کیفری مندرج [در] قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹۱ در صلاحیت دادگاه خانواده است، آیا دادگاه رأساً به این امور رسیدگی می نماید یا با کیفرخواست دادسرا؟

نظریه شماره ۶۶۴/۹۳/۷ ـ ۱۳۹۳/۳/۲۵

نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضائیه

جرائم کیفری مذکور در مواد ۴۹ به بعد قانون حمایت خانواده، وفق عمومات مقررات آئین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور کیفری رسیدگی می‌شود و دادگاه های حمایت خانواده موضوع قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹۱/۱۲/۱ گر چه هنوز تشکیل نشده اند، ولی پس از تشکیل نیز در حدود صلاحیت های مقرر قانونی مذکور در ماده ۴ همان قانون، صلاحیت رسیدگی دارند.

٭٭٭٭٭

شماره پرونده ۲۶۸ ـ ۹/۳ ـ ۹۳

سؤال

احتراماً نظر به این که ادارات کل تابعه وزارتخانه مربوط می‌باشند،  چنانچه با انقضاء مدت ۱۸ ماه از تاریخ صدورحکم قطعی، اقدام به اجرای حکم ننمایند، آیا اجرای حکم از حساب وزارت متبوع، امکان­ پذیر می باشد؟

نظریه شماره ۶۵۷/۹۳/۷ ـ ۱۳۹۳/۳/۲۴

نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضائیه

باتوجه به تعریف وزارتخانه در ماده یک قانون مدیریت خدمات کشوری مـصوب ۱۳۸۶ و اصلاحـات بعدی و بـاتوجه بـه ایـن که ادارات و اجزای دیگر یک وزارتخانه دارای شخصیت حقوقی واحد می­ باشند و وزیر مسؤول کلیه امور اداری، مالی، استخدامی و تشکیلات و… وزارتخانه می­ باشد، بنابراین، به نظر می­ رسد بدهی ادارات تابعه وزارتخانه، بدهی وزارتخانه محسوب و از حساب وزارت مزبور قابل برداشت می‌باشد.

٭٭٭٭٭

شماره پرونده ۱۶۵ ـ ۲۵۰ ـ ۹۳

سؤال

۱ـ درماده ۱ قانون جرایم رایانه‌ای اشاره دارد به دسترسی غیر مجاز به داده ­ها. حال، منظور از دسترسی غیرمجاز چیست؟ و این دسترسی به صورت مجازی را از طریق رهگذر سامانه ­های رایانه­ ای می‌باشد یا می‌تواند از طریق فیزیکی و اسنادی نیز صورت پذیرد، توضیحاً این که برخی از همکاران معتقدند که دسترسی غیرمجاز با توجه به فصل یکم قانون جرایم رایانه‌ای تحت عنوان جرایم علیه محرمانگی و داده‌ها و سیستم‌های رایانه‌ای و مخابراتی تنها از طریق دانش فنی و نرم افزاری و از طریق کنش روی داده ­ها در محیط مجازی می‌باشد.

۲ـ اگر فـردی از طریق فیزیـکی رمز ورودی به ایمیل شخصی را به دست آورد با فریب یا سوء استفاده از اعتماد صاحب ایمیل، آیا مشمول ماده ۱ قانون جرایم رایانه‌ای  می‌شود؟

نظریه شماره ۶۵۶/۹۳/۷ ـ ۱۳۹۳/۳/۲۴

نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضائیه

۱ـ با توجه به اطلاق ماده یک قانون جرائم رایانه‌ای، صرف دسترسی غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده باشد مشمول مقررات ماده مذکور می‌باشد و طریق دسترسی اعم از مستقیم (فیزیکی) یا با واسطه (از طریق شبکه) تأثیری در قضیه ندارد.

۲ـ در فرض سؤال صرف به دست آوردن رمز ورودی به ایمیل اشخاص جرم نیست ولی چنانچه از طریق رمزی که به دست آورده، به طور غیر مجاز به داده یا سامانه دسترسی پیدا کند، می‌تواند از مصادیق جرم موضوع ماده یک قانون جرائم رایانه‌ای باشد. به هر حال تشخیص مصداق با قاضی رسیدگی‌کننده است.

 

بقیه در ادامه مطلب 


تاریخ : یک شنبه 18 آبان 1393
بازدید : 439
نویسنده : رسول رشیدی

جلسه ساعت ۹:۲۰ با حضور آقایان مصباح ، محمد نبی ، فرض پور،سمامی ، حامد توسلی ، علیزاده ، سردارزاده ، کامیار ، کریمی و خانم ضرابی تشکیل گردید. جناب آقای نجفی توانا به جهت شرکت در همایش حضور نداشتند و ریاست جلسه با جناب آقای مصباح می باشد.
در نطق پیش از دستور آقای دکتر محمد نبی در خصوص وکیلی که ۳۲ میلیارد تومان حق الوکاله دریافت کرده اعلام نمودند آقای «ب» جوانی ۲۵ ساله و مشاور حقوقی قوه قضاییه است که طی قراردادی با مدیر حقوقی وزارت نیرو برای انجام امر وکالتی در چند فقره پرونده قراردادی به مبلغ ۳۲ میلیارد تومان حق الوکاله امضا کرده و اینک همراه مدیر کل مذکور در بازداشت است.
آقای سمامی : در چند مورد می خواستم صحبت کنم اولا: آقای دکتر کامران کاظمی بیمار هستند و در بیمارستان ساسان بستری هستند و خواهش می کنم به جهت این که ایشان انسان شایسته ای هستند برای ملاقات حضور دسته جمعی داشته باشیم که مقرر گردید کلیه اعضا حاضر در عصر همان روز سه شنبه به ملاقات آقای دکتر کاظمی بروند.
ثانیا: بسیاری از همکاران تقاضا دارند با توجه به اینکه کتاب وکلا قدیمی می باشد و کلی وکیل پایه یک اضافه شدند، کتاب جدبد چاپ شود.
ثالثا: من با نمایندگان مجلس صحبت کردم و گفتند ایرادات لایحه را ما خودمان می دانیم، شما تحقیق کنید که در سایر کشورها با وکالت چگونه برخورد می شود که دکتر نبی فرمودند تحقیق شده و در اختیار قرار می دهند.

خانم ضرابی : بحث وکلای ۱۸۷ یک مقدار عجیب است که چرا این قدر در رسانه ها اعلام کردند در صورتی که از وکلای ۱۸۷ بوده است.

آقای محمد نبی : وقتی وکیل گفته می شود همه فکر می کنند وکیل کانون است نه مشاور حقوقی.

آقای حامد توسلی : این کتاب آخر وکلا بیشترین غلط را دارد پس ضرورت دارد تصحیح شود.

آقای سمامی : با این که ما تریبون قوه قضاییه را نداریم اما امکانات اطلاع رسانی خوبی داریم وقتی قوه قضاییه بعضی از مطالب را پررنگ می کنند ما هم باید جواب ها را با رنگ خاصی پاسخ دهیم و فقط به ایسنا و سایت کانون اکتفا نکنیم و در روز نامه هایی مثل شرق و اعتماد و اطلاعات هم منعکس شود و روابط عمومی باید خوب عمل کند.
آقای فرض پور : طبق برنامه توسعه سوم ماده ١٨٧ یرای ایجاد اشتغال و وکالت ارزان ایجاد شد و گفتند آن ها حسب مورد می توانند وکالت کنند.

آقای شهبازی نیز وارد جلسه شدند.

آقای کامیار : اقداماتی که از طرف قوه قضاییه شاهد هستیم همگی در حول تضعیف نهاد وکالت است، از هر بهانه ای در این ایام برای حمله به استقلال نهاد ما استفاده می کنند و اگر وکیل ۱۸۷ مرتکب این عمل شده حقیقت را نمی گویند ما هم باید بگوییم. قوه قضاییه هزینه کرده و روزنامه دارد و تلویزیون در اختیارش است و اگر ما بخواهیم صدایمان را به مردم برسانیم در حال حاضر ابزارش را نداریم و فقط به چند نفر حرفمان می رسد. من فکر می کنم کانون وکلا در مساله ارتباط با افکار عمومی باید یک برنامه مناسب طراحی کند، آن ها خبر سازی کردند و ما در مقابلشان دست روی دست گذاشتیم.١ میلیارد بودجه تصویب کردیم برای همایش ها جمعا ۵۰ میلیون خرج شده تا حالا در حالی که آن ها برای همین یک خبر ده ها میلیون خرج کردند.

آقای حامد توسلی : بسیاری از روزنامه ها هستند که آشنا هستند و مجانی این اخبار را برای ما چاپ می کنند.

آقای شهبازی : ما اگر سخنگو داشته باشیم، خبرنگارها می آیند و متعاقب آن صدا و سیما هم می آید.

آقای کامیار : طرح تعیین سخنگو را آن زمان که طرح شد دوستان گفتند اول هیات ریئسه انتخاب شود بعد سخنگو که تا الان هم هنوز تعییین نشده است.

آقای دکتر کامیار صورتجلسه ۴۵ هیات مدیره را قرائت نمودند.

اولین دستور جلسه بررسی اساسنامه مرکز داوری کانون وکلای دادگستری مرکز

آقای سمامی : اساسنامه امروز به دست من رسیده و مطالعه نکردم.

آقای مصباح : اساسنامه در تاریخ ۹۹۳/۷/۲۱ در اختیار همکاران قرار گرفته و یک ماه فرصت برای بررسی داریم و امروز از دستور کار خارج می شود.

و در ادامه پیشنهادی با سه امضا ارایه شد که تقاضای تصویب پرداخت ده میلیون تومان برای تامین کسری بودجه همایش دفاع مقدس کرده است.

آقای کامیار : هزینه ها به سمت شفاف سازی می روند. ما در ارتباط با برگزاری همایش دفاع مقدس حدود ۲۵ میلیون تومان هزینه کردیم به این شرح ( فهرست هزینه ها و مبالغ آن را قرائت کرد ) ما سعی کردیم حداکثر صرفه جویی را بکنیم به جز هزینه ساخت تیزر که قرار بر این شد اگر پخش نشد هزینه ساخت را دوستان خودشان شخصا تقبل کنند، در سایر موارد هزینه ها در حداقل است. البته سابقا هیچ وقت بودجه تصویب نشده برای امری خاص و این برای اولین بار بوده است که در این همایش بودجه تعیین شد.

آقای سمامی : همایش جایگاه تشکر داشت بسیار برنامه قشنگ بود و نقص نداشت و جزو برنامه های خوب کانون بود و مبلغ ۱۵ میلیون تومان برای برگزاری همایش دفاع مقدس تصویب شد مطابق صورتجلسه آن روز مقررشد اگر هزینه ها بیشتر شد خود اعضا پرداخت کنند و من راضی نیستم کارآموزان پرداخت نمایند.

آقای سردارزاده : تصویب نشد.

خانم ضرابی : تصویب نشد، متعهد شدیم.

آقای شهبازی : باید نظم مالی داشته باشیم و آقای دکتر کامیار مصوبه گرفتند، البته می توانستند بدون مصوبه مثل سایر همایش ها هر هزینه ای بکنند. مساله دفاع یک مساله ملی است یک سری افراد جنگ رفتند و باید تقدیر کنیم و اگر هیات مدیره کسری هزینه را تصویب نکرد، من یک بخشی از آن را تقبل می کنم.

آقای فرض پور : از دکتر کامیار تشکر می کنم که نحوه خرجکرد را بیان کردند و برای اولین بار بود که خرجکرد شفاف بیان شد.

آقای مصباح : نظم مالی به صورت کلی است، کسانی که موافقند هزینه اضافی همایش ازحساب کانون پرداخت شود اعلام نمایند.

که به اتفاق آرا تصویب شد که هزینه اضافی معادل ده میلیون تومان از حساب کانون پرداخت شود.

جلسه در ساعت ۱۱ برای بررسی سایر دستورها غیر علنی شد

 


تاریخ : یک شنبه 18 آبان 1393
بازدید : 464
نویسنده : رسول رشیدی

جزئیات ثبت نام تکمیل ظرفیت پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد آزمون تحصیلات تکمیلی (سال ۱۳۹۳) در دانشگاه پیام نور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور جزئیات ثبت نام تکمیل ظرفیت پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد آزمون تحصیلات تکمیلی (سال ۱۳۹۳)  از تاریخ ۹۳/۸/۱۸ لغایت ۹۳/۸/۲۱برای نیمسال دوم ۹۴-۹۳ به شرح ذیل اعلام شد:

 الف) برای پذیرفته شدگانی که دارای کد قبولی جدید یا کد قبولی در سایر دانشگاه ها بوده و در تکمیل ظرفیت پذیرفته شده اند، ثبت نام به صورت حضوری در سیستم جامع خدمات آموزشی صورت می پذیرد و پس از واریز شهریه ثابت توسط دانشجو برای نیمسال اول ۹۴ -۹۳ مرخصی تحصیلی بدون احتساب در سنوات و بدون پرداخت شهریه درج گردد. شایان ذکر است شهریه ثابت ایشان برای نیمسال دوم ۹۴-۹۳ ذخیره می شود.

ب) پذیرفته شدگانی که کد قبولی قبلی آنها دانشگاه پیام نور می باشد و در حال تحصیل در آن می باشند، می توانند تا پایان نیم سال جاری در کد قبولی اولیه تحصیل و در نیم سال دوم ۹۴-۹۳ و بر اساس فایل اسامی پذیرفته شدگان برای ایشان تغییر کد قبولی اقدام شود.

ج) پذیرفته شدگانی که کد قبولی قبلی آنها دانشگاه پیام نور بوده ولی درآن ثبت نام ننموده اند، حسب مراجعه و درخواست، تغییر کد قبولی در سیستم اعمال شود و امور ثبت نام آنها مطابق بند الف انجام شود.

یاد آوری مهم: برای دانشجویانی که دارای کد قبولی در دانشگاه هستند و متقاضی تحصیل در کد قبولی جدید می باشند، لازم است نام رشته جدید در سیستم جامع گلستان در بخش اصلاح نظام آموزشی اصلاح گردد و در صورت نیاز به تغییر نام مرکز، اسامی و شماره دانشجویی آنها به اداره کل خدمات آموزشی اعلام گردد.

شایان ذکر است تاریخ اخذ مدرک کارشناسی  کلیه پذیرفته شدگان حداکثر تا تاریخ ۹۳/۱۱/۳۰ خواهد بود و از پذیرفته شدگانی که موفق به اخذ مدرک با تاریخ دانش آموختگی فوق الذکر نشوند به هیچ عنوان ثبت نام به عمل نمی آید.


تاریخ : یک شنبه 18 آبان 1393
بازدید : 486
نویسنده : رسول رشیدی

این جلسه روز پنج شنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۳ در سالن اجتماعات ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود

 

اطلاعیه کانون وکلای دادگستری مرکز به این شرح است:

آگهی دعوت از وکلا برای شرکت در جلسه هیأت عمومی

همکاران گرامی، وکلای محترم عضو کانون وکلای دادگستری مرکز

با سلام و احترام

هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز در راستای ایفای وظایف و مسئولیت های خود و به منظور شفاف سازی امور مربوط به وکالت و پاسخ گویی به مطالبات وکلا از همکاران عزیز درخواست می نماید تا در جلسه هیأت عمومی کانون وکلای مرکز حضور به هم رسانند.

زمان : ساعت ۱۰ صبح روز پنج شنبه مورخ ۲۲/۸/۹۳

مکان : سالن اجتماعات ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی 

موضوع : گزارش عملکرد شش ماهه هیأت مدیره و بررسی آخرین تحولات مربوط به لایحه جامع وکالت

رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز

دکتر علی نجفی توانا

کانون وکلای دادگستری مرکز جلسه هیات عمومی وکلای کانون وکلای دادگستری مرکز

 


تاریخ : یک شنبه 18 آبان 1393
بازدید : 878
نویسنده : رسول رشیدی

قانون آیین دادرسی کیفری "جدید" شامل قانون ۵۷۰ ماده ای آیین دادرسی کیفری مصوب ۴ اسفند ۱۳۹۲ کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی به انضمام مواد ۵۷۱ تا ۷۰۹ الحاقی به آن طی طرح ۱۳۹ ماده ای با عنوان "آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح و دادرسی الکترونیکی" مصوب ۸ مهر ۱۳۹۳ این کمیسیون است

زمان لازم الاجرا شدن کلیت این قانون جدید، اول تیر ۱۳۹۴ است

نویسنده: سیاوش هوشیار

 

متن کامل این مقاله را می توانید به صورت یک فایل پی دی اف از اینجا دانلود کنید

قانون آیین دادرسی کیفری در جلسه مورخ ۴ اسفند ۱۳۹۲ کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی تصویب شد (شماره ۲ و ۳ تصویر شمارۀ یک)، آقای علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی طی نامه شماره ۹۹/۱۶۵۲ مورخ ۲۰ فروردین ۱۳۹۳ قانون آیین دادرسی کیفری را برای اجرا به رییس جمهور ابلاغ کرد (شماره ۱ تصویر شمارۀ یک)، رییس جمهور هم طی نامه شماره ۳۲۳۲ مورخ اول اردیبهشت ۱۳۹۳ این قانون را برای اجرا به وزیر دادگستری ابلاغ نمود (شماره ۴ تصویر شمارۀ یک) و نهایتا این قانون در ویژه نامه قوانین شماره ۶۷۶ روزنامه رسمی شماره ۲۰۱۳۵ سال هفتادم چهار شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ منتشر شد (شماره ۵ تصویر شمارۀ یک).

روزنامه رسمی قانون آیین دادرسی کیفری 80 بررسی روند تقنینی قانون آیین دادرسی کیفری  جدید
تصویر شمارۀ یک – روزنامه رسمی ۳ اردیبهشت ۱۳۹۳

طبق مادۀ ۵۶۹ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲، زمان لازم الاجرا شدن آن شش ماه پس از انتشار در روزنامه رسمی تعیین شده بود.

مادۀ ۵۶۹ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲: " این قانون شش ماه پس از انتشار در روزنامه رسمی لازم الاجرا می شود. "

با توجه به مفاد مادۀ ۴۴۳ ‌قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب (‌در امور مدنی) مصوب ۱۳۷۹ موعد شش ماهه مقرر در مادۀ ۵۶۹ مذکور را باید ۱۸۰ روز از تاریخ انتشار در روزنامۀ رسمی در نظر گرفت، که بر این اساس با احتساب روز سوم اردیبهشت ۱۳۹۳ به عنوان تاریخ انتشار قانون آیین دادرسی کیفری در روزنامه رسمی، روز ۲۹ مهر ۱۳۹۳ را باید زمان لازم الاجرا شدن این قانون دانست.

‌ماده ۴۴۳ قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب (‌در امور مدنی) مصوب ۱۳۷۹: " از نظر احتساب موارد قانونی، سال دوازده ماه، ماه سی روز، هفته هفت روز و شبانه روز بیست و چهار ساعت است. "

با وجود سپری شدن زمان مقرر برای اجرای این قانون اخباری مبنی بر تعویق اجرای قانون آیین دادرسی کیفری جدید منتشر می شد ولی هیچ اطلاعاتی در مورد مبنای حقوقی و قانونی تعویق در اجرای قانون عنوان نمی شد، که این مساله مخصوصا موجب سردرگمی داوطلبان آزمون های حقوقی شده بود. در اخبار تعویق زمان لازم الاجرا شدن قانون آیین دادرسی کیفری، زمان اجرای قانون موکول به اول تیر ۱۳۹۴ عنوان می شد.

غلامحسین اسماعیلی رییس کل دادگستری استان تهران در گفتگوی خود با خبرگزاری تسنیم که ۱۰ مهر ۱۳۹۳ انجام شد به موضوع اعمال اصلاحاتی در لایحه آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح اشاره کرد که بر اساس آن اجرای کل قانون آیین دادرسی کیفری تا اول تیر ۱۳۹۳ به تعویق می افتد.

بخش ششم و هشتم متن اولیه ۷۰۰ ماده ای لایحۀ آیین دادرسی کیفری که در تاریخ ۲ خرداد ۱۳۹۰ به تصویب کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی رسیده بود به آیین دادرسی جرایم نیروها ی مسلح و آیین دادرسی الکترونیک اختصاص یافته بود (تصویرهای شمارۀ ۲ و ۳)

228 آیین دادرسی کیفری 1392 بررسی روند تقنینی قانون آیین دادرسی کیفری  جدید
تصویر شمارۀ ۲ – بخش ششم متن اولیه لایحه آیین دادرسی کیفری با عنوان "آیین دادرسی جرائم نیروهای مسلح"

227 آیین دادرسی کیفری 1392 بررسی روند تقنینی قانون آیین دادرسی کیفری  جدید
تصویر شمارۀ ۳ – بخش هشتم متن اولیه لایحه آیین دادرسی کیفری با عنوان "آیین دادرسی جرائم رایانه ای و تشکیلات و زیرساخت ها و دادرسی الکترونیکی"

شورای نگهبان پس از بررسی لایحه آیین دادرسی کیفری در چند مرحله ایراداتی به این لایحه وارد و آن را به مجلس شورای اسلامی عودت داد، با این حال در ۶۳ مورد ایرادات مرحله نخست در تاریخ ۱۳۹۰/۱۲/۲۳ و ۱۳ مورد ایرادات بخش نخست مرحلۀ دوم مورخ ۱۳۹۱/۳/۲۵ ( در مرحلۀ دوم بررسی لایحه در شورای نگهبان، ایرادات در دو بخش اعلام شدند)، شورای نگهبان به بخش های مربوط به جرائم نیروهای مسلح و دادرسی الکترونیک ورود نکرد، البته شورای نگهبان در انتهای ایرادات مرحلۀ نخست و بخش نخست مرحلۀ دوم صراحتا به "اشکالات عدیده و ابهامات دیگری" که متعاقبا اعلام خواهند شد اشاره نموده بود، و "متعاقبا" شورای نگهبان در تاریخ ۱۳۹۱/۷/۲۳ ۲۰ مورد ایراد دیگر و ۱۸ تذکر درباره لایحه آیین دادرسی کیفری را اعلام نمود که در بند نوزدهم و بیستم آن به بخش ششم و هشتم از این جهت که این دو بخش از سوی مجلس شورای اسلامی و به عنوان طرح ارائه شده اند و نباید همراه با لایحه آیین دادرسی کیفری مورد بررسی قرار می گرفته اند ایراد شده بود (تصویر شماره ۴)

 

بقیه در ادامه مطلب 


تاریخ : یک شنبه 18 آبان 1393
بازدید : 490
نویسنده : رسول رشیدی

ثبت نام از روز شنبه ۱۷ تا یکشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۳ انجام می شود

آزمون در روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه ۱۵، ۱۶ و ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ برگزار خواهد شد

برای خواندن اطلاعیه حاوی جزئیات ثبت نام و برگزاری آزمون اینجا کلیک کنید

برای ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ۹۴ اینجا کلیک کنید

برای دریافت دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۹۴ اینجا کلیک کنید

برای دیدن گرایش های رشته حقوق و ضرائب مواد امتحانی به ادامه همین نوشته بروید

 

239 کارشناسی ارشد حقوق ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۹۴
برای دیدن تصویر در اندازه بزرگتر روی آن کلیک کنید

240 کارشناسی ارشد حقوق ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۹۴

 

منبع :  سایت حقوقی اختبار


تاریخ : شنبه 17 آبان 1393
بازدید : 745
نویسنده : رسول رشیدی

در روزهای اخیر موضوع اعدام مجدد قاچاقچی بجنوردی که پس از

اجرای حکم زنده شد در رسانه‌های مکتوب و مجازی

جایی برای خود باز کرده و حقوقدانان و اساتید

حقوق را به واکنش برانگیخته است. این

واکنش‌ها مختص به حقوقدانان نیست

بلکه علما و فقها نیز در این

زمینه اظهارنظر کرده‌اند.


 

 

صاحب‌نظران حقوقی اختلاف‌نظرهایی در این زمینه دارند و به دلیل سکوت قانون در این مورد خاص، هر یک به قاعده و اصلی فقهی و حقوقی استناد کرده و تفسیری ارایه می‌دهند. برخی از اساتید علم حقوق معتقدند که چون قاچاقچی مواد مخدر در بجنورد محکوم به سلب حیات شده و سلب حیات به هر دلیلی اتفاق نیفتاده است، حکم باید اجرا شود. بعضی دیگر در مقابل این دیدگاه قد علم کرده و می‌گویند که حکم اعدام در مورد این محکوم اجرا شده و جرمی باقی نمی‌ماند که نیازی به اجرای مجدد آن باشد. در این میان برخی از فقها و علما نیز در این زمینه اعلام نظر کرده‌اند. از جمله آیت‌الله صافی گلپایگانی و آیت‌الله بیات‌زنجانی که بیان کردند اعدام این فرد جایز نیست و اجرای مجدد حکم برای فرد قاچاقچی وجه شرعی ندارد.

 

 مرد 37 ساله بجنوردی به جرم حمل یک کیلوگرم مواد مخدر شیشه به اعدام محکوم شده بود که در روزهای اخیر حکم وی اجرا شد. پس از تایید مرگ وی از سوی پزشکی قانونی جسد به سردخانه منتقل شد. اما چندین ساعت پس از اجرای حکم اعدام، یکی از کارگران سردخانه متوجه علایم حیاتی در جنازه شد.

 

فردی که پس از اجرای حکم زنده مانده دیگر جرمی ندارد که عفو یا اعدام شود

 

محمد هاشمی با تاکید بر این که نیازی به اجرای مجدد حکم قاچاقچی محکوم به اعدام در بجنورد نیست گفت: باید اقدامات احتیاطی را در خصوص این متهم به عمل آورد تا مجددا مرتکب جرم نشود.

 

این حقوقدان افزود: حکم اعدام در خصوص محکوم به اعدام در بجنورد اجرا شده و بر اساس گزارش پزشکی قانونی متهم پس از اجرای حکم به سردخانه منتقل و بعد از آن زنده شده است؛ بنابراین آنچه اتفاق افتاده یک امر کاملا تصادفی بوده است و نیازی به اجرای مجدد حکم اعدام نیست.

 

وی با تاکید بر این که اجرای حکم اعدام در مورد این متهم عادلانه نیست، افزود: برای چنین متهمی که حکم اعدامش صادر و اجرا شده است، اتهامی باقی نمی‌ماند که پس از زنده شدن متهم، مجددا حکم اعدام قابل اجرا باشد.

 

این استاد دانشگاه با تاکید بر این که طبق اصل 36 قانون اساسی، حکم به مجازات و اجرای آن باید تنها از طریق دادگاه صالح و به موجب قانون باشد، گفت: اتهام قاچاقچی مواد مخدر در بجنورد در دادگاه صالح مورد رسیدگی قرار گرفته و این متهم محاکمه و حکم وی اجرا شده است.

 

هاشمی اظهار کرد: از نظر حقوقی و انسانی معتقد به اجرای مجدد حکم اعدام در مورد این متهم نیستم و از آنجا که وی وضعیت اسفناکی دارد؛ باید اقدامات احتیاطی در مورد این متهم به عمل بیاید تا این متهم مجددا مرتکب جرم نشود.

 

این حقوقدان در پاسخ به این سوال که آیا مقامات قضایی می توانند خواستار عدم اجرای مجدد حکم اعدام قاچاقچی بجنوردی شوند؟ گفت: طبق اصل 110 قانون اساسی، عفو یا تخفیف‏ مجازات‏ محکومین‏ در حدود موازین‏ اسلامی بر اساس دستور مقام معظم رهبری انجام می شود اما به دلیل این که در مورد این متهم، حکم اعدام اجرا شده است دیگر جرمی باقی نمی‌ماند و نیازی به عفو وی نیست.

 

زنده ماندن محکوم به معنای اجرا نشدن حکم اعدام است

 

ایرج گلدوزیان یکی از اساتید برجسته حقوق جزا در یان رابطه گفت: زمانی که حکم اعدام صادر می‌شود باید به مرحله اجرا گذاشته شود و اگر محکوم به اعدامی همچنان زنده باشد یعنی حکم اجرا نشده است.

 

وی افزود: از آنجا که قاچاقچی محکوم به اعدام در بجنورد، پس از اجرای حکم اعدام دوباره زنده شده است، مقامات قضایی می‌توانند در این زمینه تصمیم بگیرند و خواستار عفو وی شوند.

 

گلدوزیان خاطرنشان کرد: طبق اصل حاکمیت قانون، زمانی که حکم اعدام صادر می شود باید به مرحله اجرا گذاشته شود و اگر محکوم به اعدامی همچنان زنده باشد یعنی حکم اجرا نشده است. ناگفته نماند که در جرایم عمومی مستوجب مجازات اعدام، امکان پیشنهاد عفو متهمان از سوی مقامات قضایی وجود دارد.

 

بر اساس اصل تفسیر مضیق به نفع متهم، حکم اجرا شده تلقی می‌شود

 

نعمت احمدی در این زمینه به خبرنگار ایسنا گفت: اعدام مجدد فردی که حکمش یک بار اجرا شده نه تنها مبنای قانونی ندارد بلکه بازداشت او در حال حاضر از نوع بازداشت غیرقانونی است.

 

وی با بیان اینکه مبنای مجازات در امور کیفری دو وجهه است، گفت: در مجازات‌هایی که برابر قوانین شرعی ذیل عناوین حدود ، قصاص و دیات تعیین می‌شوند، میزان مجازات تابع نظر شارع است و حتی راه‌های ثبوت اتهاماتی که مبنای شرعی دارند را شارع تعیین کرده است.

 

این وکیل دادگستری ادامه داد: به عنوان مثال راه‌های ثبوت سرقت، زنا و امثال دیگر مجازات‌های شرعی را شارع تعیین می‌کند. کف و سقف و حتی نحوه اجرای این احکام نیز تابع نظر شارع است و اگر در موردی اجمال، ابهام یا سکوتی باشد، حسب اصل 167 قانون اساسی باید طبق موازین اسلامی عمل شود و به فتاوی معتبر فقها رجوع کرد.

 

این حقوقدان اظهار کرد: در مجازات‌هایی که جنبه شرعی ندارند و تحت عنوان نظامات دولتی قرار می‌گیرند، تعریف نوع جرم، تعیین مجازات و کف و سقف آن بر عهده قانونگذار است. در این نوع قوانین که توسط مجلس تصویب می‌شوند باید مر قانون را رعایت کرد و در جایی که قانون ساکت است مجاز نیستیم به طرق دیگر متوسل شویم و حتی فتاوی علما در این مورد کارساز نیست؛ زیرا فعل یا ترک فعل مجرمانه را قانونگذار تعیین می‌کند.

 

احمدی افزود: برای نمونه اتهام همین فردی که به اعدام محکوم شده است، حمل ماده روانگردان شیشه است، حال اینکه قبل از اصلاحیه جدید قانون مبارزه با مواد مخدر، بنا به تعریفی که در گذشته از مواد مخدر داشتیم، شیشه جزو مواد مخدر محسوب نمی‌شد و محاکم در برخورد با افرادی که مبادرت به حمل، توزیع، استعمال و نگهداری شیشه می‌کردند، با تکلیفی مواجه نبودند.

 

وی با بیان اینکه ده‌ها پرونده از این دست در دادگاه‌های انقلاب به لحاظ نبود قانون مختومه شد، گفت: بعد از اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر و زمانی که قانونگذار شیشه را به عنوان ماده‌ای روانگردان قلمداد و حمل، توزیع، استعمال، نگهداری و مصرف آن را جرم تلقی کرد، این فرد به اعدام محکوم شده است.

 

احمدی افزود: ملاحظه می‌شود در گذشته‌ای نه چندان دور شیشه جزو مواد مخدر نبود و مجازاتی برای هر یک از اعمال مربوط به آن در نظر گرفته نمی‌شد، اما با اصلاح قانون و تعیین مجازات برای شیشه، این فرد به اعدام محکوم شده است.

 

این حقوقدان اظهار کرد: حال که در خصوص فردی که بعد از اجرای مراسم اعدام، علائم حیاتی در وی پیدا و به سخن دیگر زنده شده است، با تکیه بر سکوت قانون در مانحن‌ فیه نمی‌توان مجازات تعیین نشده‌ای را برای این فرد قائل شد و در مورد سکوت باید به اصول قانونی رجوع کرد.

 

نعمت احمدی تصریح کرد: در مجازات‌های بازدارنده یا مجازات‌هایی که با تکیه بر نظامات دولتی صورت می‌گیرد، از آنجایی که در مورد سکوت با هیچ نوع تکلیفی مواجه نیستیم و اصل بر این است که مقنن در این خصوص تاسیس یا قانونگذاری نکرده است یعنی اصل بر عدم است و با تکیه بر اصل تفسیر قانون به نفع متهم و مهمتر از آن اصل تفسیر مضیق به نفع متهم، در این مورد حکم اجرا شده تلقی می‌شود. همچنین با تکیه بر سکوت قانونگذار و تفسیر قوانین به نفع متهم، به نوعی اکنون این فرد در بازداشت غیرقانونی بسر می‌برد و اعدام مجدد این فرد مبنای قانونی ندارد.

 

بقیه در ادامه مطلب 

 

 



:: موضوعات مرتبط: اخبار قوه قضاییه , اخبار داخلی , ,

تعداد صفحات : 54


به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان جامع ترین وب سایت حقوقی و آدرس biglawyer.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 7
بازدید دیروز : 96
بازدید هفته : 502
بازدید ماه : 2217
بازدید کل : 335302
تعداد مطالب : 540
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1

این صفحه را به اشتراک بگذارید تماس با ما




در اين وبلاگ
در كل اينترنت
چاپ این صفحه

RSS

Powered By
loxblog.Com